Monday, June 2, 2008

Anna Vissi Full Report – Astrology – Numerology and Tarot (Greek Version)

Άννα Βίσση
Ταρώ - Αστρολογία - αριθμολογία
Η πλήρης έκθεση
Σήμερα πρόκειται να εξετάσει Άννα Βίσση, η Ελληνίδα τραγουδίστρια. Άννα Βίσση γεννήθηκε στις 20 Δεκ 1957 περί Κύπρου στη Λάρνακα. Εγώ θα είναι οι τρεις τέχνες των Ταρώ, Αστρολογία και την αριθμολογία να διερευνήσει όλες τις διαφορετικές πτυχές της Άννας, από την προσωπικότητα, παρελθόν και μέλλον. Θα ξεκίνημα με Αστρολογία. Εμείς θα κοιτάξουμε τη γέννησή του διαγράμματος. Δεν έχω την στιγμή της γέννησης μέχρι αυτή είναι μια "ηλιακά" διάγραμμα που έχουν τεθεί για το μεσημέρι της 20 Δεκεμβριου.

Ας αρχίσουμε με το προφανές. Άννα είναι Τοξότης. Ας αρχίσουμε εκεί. Ο Ήλιος είναι στο 9 ο οίκο. Εγώ ο ίδιος έχω Sun μου σε αυτό το σπίτι, όπως καλά. Το 9 ο σπίτι είναι το σπίτι του "ψυχική εξερεύνηση και κοινωνικούς τομείς". Η ένατη περιγράφει σπίτι σας πεποιθήσεις, τη φιλοσοφία και τον τρόπο που αναζητούν ευκαιρίες. Πώς μπορείτε να επεκτείνουν το μυαλό σας και το πώς θα αναπτυχθεί η κατανόηση της ζωής. Είναι ότι ο ήλιος είναι εδώ δείχνει την τάση πολλά ταξίδια. Αυτό είναι ιδιαίτερα αληθές Άννα φαίνεται να είναι με το αεροπλάνο πάνω από επί τόπου. Αν στην Ελλάδα δεν είναι στην Κύπρο, Νέα Υόρκη, LA ή για κάποια περιοδεία. Ο ήλιος στο 9thalso δείχνει ότι η Αννα έχει ισχυρή πίστη και την ηθική καταδίκες. Her δίνει τη μεγάλη πίστη και αισιοδοξία. Η διαμονή σε αυτό το σπίτι έχουμε επίσης και τον Κρόνο. Με τόσο τον Κρόνο και τον Ήλιο στο σπίτι του 9 ου δίνει Άννα μια ισχυρή επιθυμία να μάθουν και να τοποθετεί ή να έχει μεγάλη αξία και εστίαση για την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Κρόνο στην 9 η Άννα λέει επίσης ότι οι επαφές με ξένους που έχουν ένα καλό αντίκτυπο στην ζωή της. Τοξότης με τον Κρόνο δείχνει ότι η Άννα έπρεπε να εργαστεί σκληρά και καιρό στην ζωή νωρίς για να το σέβονται και το τι επρόκειτο να το αργότερα στη ζωή. Μπορούμε να δούμε αυτό το εάν κοιτάξουμε το έργο της. Κοιτάζοντας το βαθμό του άλμπουμ της Άννας είχε το μεγαλύτερο επίτευγμα το 2000 με το άλμπουμ "Kravgi" ότι ήταν 7X πλατίνα στην ηλικία των 42. Αυτό μπορεί επίσης να προτείνει μεγαλύτερη επιτυχία είναι αποθηκευμένα για εκείνη. Τοξότης δίνει στον Κρόνο Άννα πίστη στις κακές στιγμές, όταν τα πράγματα πάνε στραβά θα κοιτάξει το μακροπρόθεσμο στόχο.
Κοιτάζοντας όταν το φεγγάρι είναι επίσης, με την 9. Τώρα εγώ πρέπει να πω ότι δεν έχω τη σωστή ώρα για τη γέννησή του, ώστε είμαι εργάζεται με ηλιακή γράφημα που το μεσημέρι. Η Σελήνη κινείται ταχύτατα σε ολόκληρο τον ουρανό και το μεσημέρι είναι στο 9 ο Τοξότης στο σπίτι. Έτσι, κοιτάζοντας τον χάρτη της ηλιακής Άννα έχει τρεις πλανήτες στο σπίτι του 9 ου, η οποία προκαλεί πολλή ενέργεια σε αυτό το σπίτι και περισσότερη υποστήριξη για όλους τους είπα. Η σελήνη είναι ο πλανήτης των συναισθημάτων και η Άννα θα βρει ότι το ταξίδι θα έχει και τη μεγάλη χαρά και ευτυχία. Η Σελήνη σε αυτό το σημάδι λέει επίσης ότι τις απόψεις του κόσμου και της πραγματικότητας είναι συναισθηματικά συνδεδεμένος με την παιδική ηλικία και τη γονική επιμέλεια. Το φεγγάρι στην Άννα Τοξότης δίνει μεγάλη προσαρμοστικότητα. Mater όπου δεν μπορούν να μπορέσει να προσαρμοστεί προς το λαό και τον τόπο που είναι in. Άννα όνειρα των μεγάλων στόχων και θα κάνουμε αυτό που μπορούμε να τους επιτύχουμε. Κάτι που είναι κακό για αυτήν είναι ότι ακόμη και όταν οι άνθρωποι Άννα προειδοποιούν για πιθανά αποτυχίας ενός έργου ή την ιδέα ότι δεν θα ακούσουμε πολλά. Δεν θέλει να ακούσει κάτι μπορεί να μην λειτουργεί, θα το κάνει ούτως ή άλλως για να μάθουν και εμπειρία. Με αυτό το φεγγάρι θα υποδηλώνουν ότι Άννα απολαμβάνει χρησιμοποιώντας την χρήματα για να φέρει χαρά, «γιατί έχουμε χρήματα και αν δεν μπορείτε να το απολαύσετε" μπορεί να είναι κάτι που θα πω έχουν την Σελήνη στην Τοξότης. Με μεγάλη γοητεία που κάνει εύκολα φίλους. Όταν έρθει η ώρα να αγαπάμε αυτό το φεγγάρι κάνει η Άννα ερωτικές σχέσεις μετατραπεί σε φιλίες. Σελήνη στο Τοξότης δηλώνει σε ορισμένο χρονικό διάστημα ο / η σύντροφός σας να αισθανθείτε είστε αποστασιοποιημένη και unreachable. Αυτό δεν κάνει το κακό εταίρος έχει κάνει μια μεγάλη σύντροφος. Αλλά τα πράγματα για την αλλαγή στη ζωή και αυτό είναι που ισχύουν για την αγάπη και τη ζωή.

Εκείνο που θα ήθελα να κοιτάξουμε το επόμενο είναι η Άννα ascendant υπογράψει. Η ascendant είναι σημάδι ότι είναι στον ορίζοντα κατά τον χρόνο σας για τη γέννηση και είναι πάντα στο 1 ο οίκο. Άννα είναι ένα Κριός ascendant. Αυτό επιβάλλει Άννα το αίσθημα της περιπέτειας και είναι πρωτοποριακή. Άτομα με Aires ascendant έχουν σαφείς και dislikes αρέσκεται και δεν διστάζουμε να εκφράσουμε τους. Αν είχε μια κουβέντα με κάποιο θέμα σχετικά με την Άννα θα είναι άμεση για το πώς θα αισθάνεται. Είναι άβολα με ψέματα, απάτη και περίπλοκη την εξαπάτηση. Είναι doer δεν είναι στοχαστής, που ρίχνει μακριά τα παλιά και νεότερα κάνει πιο τολμηρή και ενίοτε εξάνθημα πράγματα. Δεν ξέρω αν αυτό είναι αλήθεια σχετικά με Άννα, αλλά τα άτομα με Aires Ascendant ατύχημα είναι επιρρεπείς και συχνά ταξίδι, τράνταγμα σε πράγματα, τα κομμένα τους και τέτοια.

Κοιτάζοντας την 5 η σε σπίτι, το σπίτι του και σπίτι νωρίς και μετέπειτα ζωή. Έχουμε εδώ τον Ουρανό. Αυτό καθιστά την Άννα λάβει εφευρετική τρόπους για να εκφράσουν τον εαυτό της. Νομίζω ότι όταν εκείνη shaved το κεφάλι που ήταν τον Ουρανό στην εργασία! Ο Ουρανός μπορεί να αναφερθεί εδώ η λήψη σε πολλούς κινδύνους και τις ευκαιρίες. Προσθέτοντας ότι ο Κριός είναι η Ascendant όπως εμείς που καλύπτονται είναι ασφαλές να πούμε ότι η Άννα είναι παίρνω ρίσκα. Ουρανός στο 5 καθιστά ανεξάρτητους Άννα. Κατά την παιδική ηλικία, θα αναφέρει ότι θα ήταν διαφορετικές από τις περισσότερες από τους φίλους. Το 5 ο Λέων στο σπίτι έχει και εδώ με τον Ουρανό θα κάνει Άννα έχει απεριόριστες αποφασιστικότητα και θα ανατρέψουν κάτι που πιστεύει ότι δεν εργάζονται πλέον για την ίδια και θα ισχύει κάποια νέα ιδέα. Relationships φέρεις τα ευκαιριών.

Κοιτώντας στο επόμενο σπίτι του 6 ου έχουμε Πλούτωνα και Παρθένος. Αυτό είναι το σπίτι του και υπηρεσιών και της υγείας. Με Πλούτωνα εδώ καθιστά Άννα έχουν μεγάλη συγκέντρωση των εξουσιών και θα συχνά πάνω από τον εαυτό της εργασίας. Την ψυχή της Άννας επίπεδο του μαθήματος είναι να μάθουν την ανοχή και το σεβασμό των ανθρωπίνων ατέλειες και λάθη. Πλούτωνας σε Παρθένος κάνει Άννα τελειομανής και είναι έτοιμη να βρουν κανένα σφάλμα στον κόσμο γύρω της.

Κοιτώντας στο σπίτι του 7 ου βλέπουμε ότι Δία και Ποσειδώνα είναι εδώ. Jupiter είναι σε Libra ενώ στο Neptune είναι Σκορπιός. Πρώτη Jupiter, Jupiter έχοντας σε αυτό το σπίτι θα πρότεινα επιτυχημένο γάμο και το πρόσωπο αυτό θα παντρευτεί περισσότερες από μία φορές. Είναι ότι το 7 ο σπίτι του γάμου και των εταιρικών σχέσεων και Δίας είναι περίπου επέκταση και έχοντας περισσότερο, πολλοί γάμοι δεν θα ήταν ασυνήθιστο. Τουλάχιστον ένα από το σύζυγό της θα είναι διάσημος ή έχουν δύναμη και πλούτο. Τι είναι, επίσης, πολύ ενδιαφέρον είναι ότι άκουσα ότι η Άννα και η Δέσποινα μπορούν να εργάζονται μαζί για το Χειμώνα του 2009. Δεν ξέρω αν αυτό είναι αλήθεια. Το ενδιαφέρον είναι ότι είναι αντιληπτό ότι Άννα και η Δέσποινα είναι οι "εχθροί" ή "αντιπάλους", στο 7 ο Δίας λέει ότι οι εχθροί της Άννας θα γίνει αργότερα σε φίλους ή συγγενείς. Έτσι από αυτό θεωρώ ότι ένα compilation μεταξύ αυτών των δύο τραγουδιστές θα είναι πολύ καλό και ίσως να fated. Έχοντας Jupiter στο Ζυγός δίνει Άννα μαγνητικό γοητευτική προσωπικότητα. Άτομα με Jupiter στο Ζυγός είναι επιτυχής μουσικούς. Η εισηγήτρια του αρέσει να διασκεδάζουν και οι σύμμαχοί κέρδισε πάνω από την χαλαρή ατμόσφαιρα που μπορεί να δημιουργήσει. Με Jupiter Libra στο γάμο θα σας φέρει την κοινωνική θέση και τον πλούτο και μερικές φορές σε μια είσοδο στον κόσμο των επιχειρήσεων.
Έχοντας Ποσειδώνα στο 7 ο σπίτι σας αναζητήσει εταίρο που έχει παρόμοιους στόχους και τις ιδέες που σας. Εξωπραγματική και συμπεριφορές σύγχυση σε ό, τι θέλετε σε ένα συνεργάτη μπορεί να οδηγήσει σε υποθέσεις, ενώ παντρεύτηκε. Ποια είναι η καλή περίπου στο 7 ο Ποσειδώνας είναι ότι είστε ανοιχτή στις ανάγκες των εταίρων σας, αλλά το κακό είναι ίσως να είναι ανοιχτή για την εύκολη απογοήτευση. Neptune στο Scorpio Άννα δίνει μια καλή ψυχική και πνευματική ανανέωση της ευαισθητοποίησης και την αναγέννηση.

Επόμενη είναι η 8 η κατοικία, το σπίτι του θανάτου, την αναγέννηση και του κληροδοτήματος. Έχουμε Άρη στο Scorpio. Αυτή η σύγκρουση θα πρότεινα την οικογένειά της πάνω σε ζητήματα της κληρονομικής διαδοχής και της διαθήκης. Άρη είναι αυτό το σπίτι θα πρότεινα Άννα έχει έρθει σε επαφή με Θάνατος μέσω της βίας και του πολέμου. Ίσως κάποιος στην οικογένεια πέθαναν σε έναν πόλεμο ή μια μάχη ή κάποια βίαιη πράξη. Τι είναι κακό για έναν Άρη στην 8 η οικία είναι ότι χρειάζεται για να προστατεύσει τον εαυτό της από τις οικονομικές απώλειες που κάνουμε σε ένα πολυδάπανο εταίρο. Είτε στην εργασία ή την αγάπη. Σκορπιός με Άρη και κάνει Άννα αυτοδύναμου, αυτο-προσδιορίζεται και μια πειθαρχία. Έχει μέσα για να πάρετε αυτό που θέλει είναι και επιθυμίες.

Έναρξη του 10 ου Σώματος. Το σπίτι του καριέρα και τη φήμη που έχουμε υδράργυρος σε Αιγόκερω. Με τον υδράργυρο εδώ την καριέρα της θα περιλαμβάνει πολλά ταξιδιωτικά (και θα κάνει ότι) και επικοινωνίας (Συνεντεύξεις και διασκέψεις Τύπου). Τον Αιγόκερω και υδράργυρος, καθώς καθιστά Αννα εργάζεται σκληρά, αναλυτικά. Μεθοδική και ποτέ δεν απώλειες παραβλέψουμε τη γενική εικόνα. Πάντα έχει ένα μυστικό σχέδιο του στόχου ή σε μυαλό.

Τέλος, ερχόμαστε στην 11 η κατοικία, το σπίτι του ελπίδες, τις επιθυμίες και τους φίλους. Έχουμε την Αφροδίτη και Υδροχόος. Το γεγονός αυτό καθιστά πολύ Άννα κοινωνική και έχει πολλές φίλους. Έχει οφέλη από τις ενώσεις των ατόμων, τόσο κοινωνικά όσο και οικονομικά. Άννα τείνει να είναι μια philanthropist και δίνει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. Γάμος θα είναι με έναν φίλο ή κάποιος συνεργάτης σας σε μια ομάδα. Η Αφροδίτη στο 11th κάνει την απήχηση στο κοινό. Η Αφροδίτη στο Aquarius κάνει Άννα γενναιόδωρο και το είδος και δίνοντας σε αυτούς που αγαπά, αλλά με τις σχέσεις που μπορεί να γίνει συναισθηματικά αποστασιοποιημένη λόγω της επιρροής της διανοητικής Υδροχόος. Όταν πρόκειται για την αγάπη Άννα ανάγκες της ελευθερίας.

Αριθμολογία
Επόμενη θα διερευνήσει αριθμολογία και ό, τι έχει να πει σχετικά με την Άννα. Αριθμολογία είναι η μελέτη των αριθμών που δημιουργήθηκε από Πυθαγόρα. Κάθε αριθμός έχει μια έννοια και κοιτάζοντας μας ονόματα και ημερομηνίες γέννησης μπορούμε να διερευνήσει που είμαστε.
Θα σπάσει το όνομα σε αριθμούς.
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κοιτάξουμε είναι Άννα ημερομηνία γέννησης. Γεννήθηκε στις 20. Οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί στις 20 έχουν μεγάλη προσαρμοστικότητα και την κατανόηση. Είναι συνομιλητή των άλλων ανθρώπων. Το μηδέν σε είκοσι μπορούν να σταθούν για διαισθητική συνειδητοποίηση. 20 μειώνει τον αριθμό 2. Πρόκειται για μια σειρά από συνεργασία και ευαισθησία. Άννα θα ήταν καλό στην ομαδική εργασία και ομάδες.
Υπάρχουν πυρήνα των αριθμών στην αριθμολογία θα διερευνηθούν ορισμένα από αυτά τα νούμερα.
Πρώτα έχουμε το μονοπάτι της ζωής αριθμό. Το μονοπάτι της ζωής αριθμός είναι το πιο σημαντικό, μας δείχνει το δρόμο που περπατούν στη ζωή. Θα βρείτε αυτό προσθέτοντας την ημερομηνία γέννησής τους αριθμούς.
12/20/1957
1 +2 +2 +1 +9 +5 +7 = 9
Η ζωή της Άννας Path αριθμός 9. Ο αριθμός αυτός δίνει Άννα την επιθυμία να κατανοήσουν τις διασυνδέσεις όλων των πραγμάτων. Πώς λειτουργούν και γιατί. Αυτό και αν είναι αριθμός καθολικής αγάπης και ανεκτικότητας για τους άλλους και είναι ένα μάθημα για την Άννα. Μάθετε, να ζει και να συγχωρεί άλλα είναι τα μαθήματα του 9 ζωής μονοπάτι. Αυτό είναι ένα θέμα από το επαναλαμβάνω Πλούτωνα και Παρθένος στο 6 ο οίκο. Άννα είναι ένας θεραπευτής γεν. Healing μπορεί να έρθει σε πολλές μορφές, Άννα επιτέλους με τη δύναμη της μουσικής. Η ευλογία του 9 είναι η ικανότητά του να αποκατασταθεί και να αποκαταστήσει τη φήμη και την επιτυχία σας.
Επόμενη κοιτάξουμε τον αριθμό Destiny. Αυτή είναι η δική σας σκοπός και η αποστολή του σε αυτή την ζωή. Για αυτό το κοιτάξουμε το όνομα του αριθμού μορφή. Θα προσθέσω το πρώτο όνομα με το επώνυμο.
Άννα Βίσση
1441 29997
10 +9 = 19
1 +9 = 10
1 +0 = 1

Άννα του πεπρωμένου αριθμός είναι 1. Αυτός είναι ο αριθμός της ηγεσίας και πρωτοτυπία. Ανεξαρτησία και την καινοτομία. Μπορούμε να διαπιστώσουμε ότι οι ηγέτες έρχονται σε διαφορετικά σχήματα και με την Άννα την υπόθεση του φαίνεται ότι είναι από πολλούς ως ο ηγέτης στην ελληνική μουσική βιομηχανία. Being αρχική εκφράζοντας καινοτομικές ιδέες.Επόμενη είναι η ψυχή του αριθμού, του αριθμού των καρδιά σας επιθυμία. Άννα είναι μια ψυχή αριθμό 9. Ο αριθμός 9 ψυχή Άννα θέλει να κάνει έρωτα όλο τον κόσμο και για τον κόσμο να αγαπάμε αυτήν. Είναι καθολική επιθυμία τελειότητα και καθολικής αγάπης. Αυτοί οι άνθρωποι είναι βαθιά διαισθητική και φιλανθρωπικούς. Τα συναισθήματά τους μπορεί να είναι διχασμένη από ό, τι επιθυμείτε και τις επιθυμίες των άλλων γύρω τους.

Επόμενη κοιτάξουμε την προσωπικότητα αριθμό. Άννα είναι μια προσωπικότητα 1. Η προσωπικότητα, ο αριθμός είναι αυτό που θα δείτε τον κόσμο να είναι. Το νούμερο 1 της προσωπικότητας αριθμός συνδυάζεται Aires Ascendant στην αστρολογία. Aires και το 1 μοιράζονται κοινά χαρακτηριστικά. Της δεσπόζουσας θέσης, της εμπιστοσύνης, είναι θαρραλέα. Ανεξαρτησία. Ξεχωρίζει στο πλήθος. Η μόδα στυλ του 1 ότι η προσωπικότητα είναι μεγάλο όνομα του σχεδιαστή μόδας ρούχα. Τα χρώματα είναι φωτεινά και έντονα γράμματα. Το στυλ του θα ήταν πολύ μοναδικό και τολμηρό.

Ο επόμενος αριθμός κοιτάξουμε είναι η ωριμότητα αριθμό. Θα προσθέσουμε το μονοπάτι της ζωής και το πεπρωμένο αριθμό μαζί για να πάρετε τον αριθμό αυτό. 9 +1 = 10 = 1. Άννα έχει τους αριθμούς 9 και 1 επαναλαμβάνοντας μια παρτίδα μοιάζει. Ο αριθμός αυτός αντικατοπτρίζει την πραγματική σας. Ο αριθμός αυτός γίνεται όλο και πιο ενεργό και όπως έχετε παρατηρήσει και ώριμη ηλικία. Είναι ότι το πεπρωμένο και την ωριμότητά τους αριθμούς είναι η ίδια έχει πάντοτε θα είναι ανεξάρτητο. Είναι πάντα θα είναι ο ηγέτης. Η εισηγήτρια θα έχει πάντα έναν στόχο και σκοπό για τον εαυτό της.

Το τελευταίο πράγμα που θέλω να κοιτάξουμε για την Άννα είναι η προσωπική έτους Αριθμός. Δεν είναι περίπου που είναι όμως αυτό που πρέπει να κάνουμε φέτος. Το έτος 2008 είναι ένας αριθμός 6. Φέτος η οικογένειά της θα αρχίσουν να παίζουν πολύ σημαντικότερο. Η εισηγήτρια θα πρέπει να δώσει μεγαλύτερη προσοχή σε γονείς της. Η εισηγήτρια θα χρειαστούν περισσότερο από την οικογένειά της πάνω από τα περισσότερα άλλα χρόνια. Αυτό είναι ένα έτος τα αιτήματα σας υπόλοιπο σπίτι σας ζωή με την εργασία σας ζωή. Είναι αναγκαίο να λάβει πολύ χρόνο για να εργάζονται για την ενέργεια της 6. Αν Άννα δεν θα πρέπει να περιμένουμε για 9 χρόνια πριν από εκείνη έρχεται κοντά στον αριθμό αυτό για έναν ολόκληρο χρόνο.

Ταρώ

Η τελευταία πτυχή θα πρέπει να κοιτάξουμε είναι Ταρώ. Με την χρήση των ταρώ, θα δώσω συμβουλές και καθοδήγηση.

Σήμερα αυτό που βλέπω γύρω από τη Βασίλισσα Άννα του Κυπέλλου, είναι ότι η ίδια είναι που εκφράζουν την αγάπη και τα συναισθήματα ανοιχτά τη στιγμή. Φαίνεται τώρα ότι αυτό που επηρεάζουν την Άννα είναι καλή, είναι μια ενέργεια της αγάπης, συναισθηματικό sharing. Η εισηγήτρια μπορεί να είναι πιο ανοιχτό πνευματικό δικαίωμα πλέον και την κατανόηση συναισθημάτων σωστά τώρα. Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει για το έτος αυτό φαίνεται από τις 10 του σπαθιά αντιστραφεί αυτή η αδυναμία να κοιτάξουν πέρα από τα βάσανα και τους φόβους. Τα πράγματα μπορούν να κινηθούν και για αλλαγή προς το καλύτερο, αλλά τι μπορεί να θέσει μια πρόκληση για την Άννα είναι αυτή η επίπονη θίγει ένα θέμα που φαίνεται ότι συνηθίζει να φύγουν μόνοι τους. Όταν σκέψης σας ασχολήθηκε με το πρόβλημα και είναι πάνω από αυτό επανέρχεται και πάλι. Η εισηγήτρια μπορεί να χρειάζεται να μάθουν να πάνε και ας προχωρήσουμε αν είναι εκείνος που είναι reliving είτε καλώντας τις μνήμες πίσω ή όντως πρόβλημα. Η συμβουλή για την καριέρα της το 2008 είναι πολύ καλή. Έχουμε τη σελίδα του wands. Αυτό θα πει να προσθέσω ότι το 2008 θα πρέπει να λάβει μια νέα πρωτοποριακή προσέγγιση για να την καριέρα της. Το επόμενο άλμπουμ θα πρέπει να δείχνει την ενέργεια και να αποτελέσει πηγή έμπνευσης. Συχνά, η σελίδα του wands δώρισε ειδήσεων ή προσκλήσεις. Αν Άννα παίρνει καλείται να κοινωνικές εκδηλώσεις και γεγονότα που θα πρέπει να πάνε για αυτό θα είναι καλό για την καριέρα της. Όταν κάποιοι προτείνουν ιδέες που θα πρέπει να την ακούσουμε. Συμβουλές για την Αγάπη, έχουμε την αιγίδα της Βασίλισσας της Swords αντιστραφεί. Συχνά, η βασίλισσα της σπαθιά είναι μια γυναίκα που πολύ ανεξάρτητοι, οι παραδοσιακές τίτλος είναι συχνά η "χήρα". Αλλά σε μια πιο σύγχρονη τίτλος είναι η ανεξάρτητη γυναίκα που στέκεται δικό του έδαφος. Αυτή η κάρτα συχνά προτείνουμε το διαχωρισμό σε αγάπη. Binging ότι έχει αντιστραφεί αυτή Άννα λέει ότι αν έχει να σκεφτόμαστε είναι ενιαία και παραβιάζουν τα καταφέρατε με τον Christopher που δεν θα πρέπει να επανεξετάσουμε και αυτό. Αν προτίθεται να εξετάσει την οποία θα πρέπει να παντρεύτηκε ξανά και να εγκαταλείψει την μόνη ζωή. Τι πρέπει να αλλάξει στη ζωή της, όπως προκύπτει από τα 2 του pentacles θα ήταν να ξανακερδίσει την ισορροπία στη ζωή. Όπως και στην αριθμολογία έκθεσή μου απλώς έκανε ότι χρειάζεται να υπάρχει ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής. Η εισηγήτρια μπορεί να έχουν πολλά να juggle τώρα και έχει να διαχειριστεί.

Θέτοντας τις κάρτες "Άννα που είναι;" τραβηγμένη "την 6 κύπελλα της" το "πύργο" και την "Βασίλισσα των pentacle" όλα κάρτα ήρθαν να αντιστραφεί. Στο επάνω επίπεδο ή δει την πλευρά της Άννας είναι κάποιος που μπορεί να είναι πολύ νοσταλγική και μπορεί να ζουν στο παρελθόν, ενώ προσπαθεί να φέρει πίσω το παρελθόν να εισαχθούν στην παρούσα ζωή με νέες προσεγγίσεις από τα παλιά. Στο μεταξύ έχει κάποιος που ενδέχεται να αγνοούν προειδοποιητικά σήματα και τις συμβουλές από τους άλλους δυνητικούς κόπο. Όταν τα πράγματα διαψευσθεί μπορεί να χρειαστούν περισσότερο χρόνο για να το ανοικοδομήσουν. Στη ρίζα του Άννα, είναι κάποιος που βάζει τον φυσικό κόσμο σε μια δεύτερη θέση πάνω από τον πνευματικό κόσμο. Δύναται επίσης να έχουν κακή ή δεν έχει τόσο καλή διαχείριση των χρημάτων των δεξιοτήτων.


Αυτό είναι το τέλος της Άννας της πλήρους έκθεσης.

Το όνομά μου είναι Angelo Nasios Είμαι ένας επαγγελματίας σύμβουλος Ταρώ και πνευματικό σύμβουλο. Παρακαλούμε επισκεφθείτε ιστοσελίδα μου για πληροφορίες σχετικά με μένα και τη δουλειά μου.
www.MyTarotAdvisor.com

No comments: